1. Welcome to No Deposit Forum! Please log in to continue. New members please register here. New Member Registration

My computer issues........grrrrrrrrrrrrr

Discussion in 'GENERAL DISCUSSION' started by tamaroa, Oct 6, 2010.

  1. tamaroa

    tamaroa WELL KNOWN MEMBER

    I have had computer issues for quite some time and can't get anything to work..........grrrrrrrrrrrrrrrrrMy computer will not allow me to download   ANY RIVALS  or to  play rtg tourneys via silverlight.There is a glitc somewhere and I've tried many things with no luck.If you are computer savy and can advise PLEASEEEEEEEEE  do so ,Thanks, T
    Last edited by a moderator: Oct 26, 2014
  2. crazyashell

    crazyashell CRAZY ROLLER

    tamaroa I new someone else that had the same promble she counld not download any casinos we had to change her antivirus and check her internet security. to us it sounds like it can one of those to thing that is stoping you from playing rival and rtg"
    "
    "
    "
    I hope this help you
  3. tamaroa

    tamaroa WELL KNOWN MEMBER

     Ok I run AVG   and do not know how to change security?
  4. crazyashell

    crazyashell CRAZY ROLLER

    tamaroa can you turn of your antivirus and than try to download casino to see if that is the promble
  5. crazyashell

    crazyashell CRAZY ROLLER

    tamaroa I found this link so you can try to Temporarily Disable your Anti-virus to see if this is your promble"
    "
    "
    http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic114351.html
  6. krystalkitty

    krystalkitty Greedy Gambler

    Firewall probably needs to be disable while downloading. Be sure not to have anything else open when Firewall is disable. Like crazy stated, also anti-virus needs to be off.
  7. tamaroa

    tamaroa WELL KNOWN MEMBER

    error code same 49930048 disabled avg and turned off fire wall im so frustratd
  8. krystalkitty

    krystalkitty Greedy Gambler

    Sorry tamara....don't know what else you can try. Am not computer savvy......
  9. Mben

    Mben No Deposit Forum Admin Staff Member

    tamaroa, here is a link to the Silver Light Forums. Maybe you can find an answer in there somewhere. Without knowing exactly what is happening in the RTG's and silver Light, I am of no help. Ok for real, even if I knew what was going on, I probably couldn't help with Silver Light. <a href="http://forums.silverlight.net/" >http://forums.silverlight.net/</a> As far as your Rival issue, you say your cannot download any Rivals. Do you mean install them or download them? There is a difference. At what point do you get the 49930048 error? What OS are you using? What browser are you using? I use AVG also and I have no issues with it. I never need to disable it.
  10. catadams

    catadams WELL KNOWN MEMBER

    had the same issue and had to disable my anti virus by right clicking the icon by my clock then download and enable your anti  virus again...simple!
  11. tamaroa

    tamaroa WELL KNOWN MEMBER

    I went as far to un-install my avg, and turn off firewall. Still can not install a rival. "
    "
    Im on windows xp system . "
    "
    "
    "
    Mben ?????"
    "
    Do you mean install them or download them? There is a difference. At what point do you get the 49930048 error?"
    "
    "
    "
    Not sure what you mean here either....lol
  12. Mben

    Mben No Deposit Forum Admin Staff Member

    Are you downloading the file (saving it to your hard drive) and getting the error or are you installing the casino and getting the error."
    "
    Either way, what I would do is look for the folders on your hard drive for the various RIVAL casinos and delete them. Most likely you will find them in the Program Files folder. "
    "
    Redownload the casino from their website and save it to your hard drive and then run the installation from that download."
    "
    I always save the download to my hard drive when it asks to save or run. "
    "
    Hope that helps tamaroa.
  13. tamaroa

    tamaroa WELL KNOWN MEMBER

    Redownload the casino from their website and save it to your hard drive and then run the installation from that download."
    "
    "
    Im not sure how to do this?
  14. tamaroa

    tamaroa WELL KNOWN MEMBER

    I click save then Ive tried to save to desktop and run save to : C an run does not work either way
  15. omeg

    omeg NEW MEMBER

    I'm so sorry I've nothing to add to this. I would of mentioned things that were already mentioned to try. [​IMG]We will keep trying tamaroa.   Let's hope we can get it figured out for you.                                                                                         Pam
    Last edited by a moderator: Oct 23, 2014
  16. tamaroa

    tamaroa WELL KNOWN MEMBER

     
    Last edited by a moderator: Oct 26, 2014
  17. Mben

    Mben No Deposit Forum Admin Staff Member

    What happens when you click save and choose your desktop? Try to give us exact details, step by step.  For example............ 1. I click save and choose my desktop and this happens. 2. I choose run and the download/installation starts but this happens. I hate to sound demanding (lol) but it's really hard to walk a person through PC issues without exact error messages and at what exact moment. I'm not saying I am a PC guru at all but I did do some over the phone tech support for a big software company years back. And I will tell you that there were times I wanted to ask if they still had the box for their PC. And if they would have said yes I would have told them they needed to step away from the PC, box it up and take it back to the store. [​IMG] That was a funny tamaroa. Not directed to you at all. And if I have no more suggestions, other members may if they have all the details.  
    Last edited by a moderator: Oct 23, 2014
  18. ocmseo

    ocmseo NEW MEMBER

    Problem on downloading or playing in browser? try to use mozilla or chrome. If the problem is still there, try to turn off any firewall security program or any program that handle firewall connection.
  19. vllynet

    vllynet WELL KNOWN MEMBER

    NO DONT TURN OFF ANTI VIRUS  TRY  MOZILLA  THEY SCREEN EVERYTHING BEFORE IT CAN BE DOWNLOADED
    Last edited by a moderator: Oct 26, 2014
  20. jheckrocks

    jheckrocks WELL KNOWN MEMBER

    I had a similar problem when I was still using Windows.  Tools/Options/Internet Optionsusually if the Internet Options was set on default it would work for me.  Good Luck.[​IMG]
    Last edited by a moderator: Oct 23, 2014
  21. tamaroa

    tamaroa WELL KNOWN MEMBER

    1. I click save and choose my desktop and this happens.I then open and click run........get the same error code for all rivals and all rival suort says is turn off your firewall/anti virus and I have done that.....grrrrrrrrr.....no luckI think my computer saves it wrong?  Ive tried to save it on desktop, my computer and my documents.   ?????????????????
  22. tamaroa

    tamaroa WELL KNOWN MEMBER

    Still using windows?   Meaning what are you usuing now?
  23. tamaroa

    tamaroa WELL KNOWN MEMBER

    Output folder: C:""Program Files""VegasRegalCasino Skipped: icon.icoSkipped: license.txt Output folder: C:""Program Files""VegasRegalCasino""config Skipped: config.xml Output folder: C:""Program Files""VegasRegalCasinoExecute: C:""Program Files""VegasRegalCasino""Loader.exe filename=C:""Program Files""VegasRegalCasino""config""config.xml lobby_url=http://www.casinocontroller.com/vegasregal/engine/Lobby/LobbyService.php dll_url=http://www.casinocontroller.com/uploads/clientfiles/vegasregal mirror_url=http://cfm.casinocontroller.com/downloads/vegasregal casino=(Vegas Regal Casino) text=(Downloading and installing...) production=true Installation failed. Contact support and give them this error number 499930048
    Last edited by a moderator: Oct 26, 2014
  24. Mben

    Mben No Deposit Forum Admin Staff Member

    Go to........"
    "
    1. My Computer"
    2. Program Files"
    3. Look for the Vegas Regal Folder and delete the whole folder"
    4. I would do a reboot here. After you reboot, shut off your anti-virus JUST FOR THE INSTALL ONLY! Turn it back on ASAP. "
    5. Go back to the Installation icon (wherever you have it saved at) and start the installation again. "
    "
    LMK if that works.
  25. SPADEAHOLIC

    SPADEAHOLIC Thinks Too Much

    OK STOP HOLD UP first of all do not save to hard drive as you can see by instructions provided by Vegas regalDownload Instructions</h2><a href="http://vegasregalcasino.com/get/d/306147" title="Download Vegas Regal Casino"></a> How to Download the Vegas Regal Casino.<table align="center" style="width:586px;"> Step 1: After clicking on any of our Download buttons, a pop-up screen will appear on your computer. Click on the run button to begin the download.[​IMG] <table align="center" style="width:586px;"> Step 2: Allow only a few short minutes for the download to be completed. The download time depends on your internet connection but will normally download within 5 minutes on a Broadband connection.[​IMG] <table align="center" style="width:586px;"> Step 3: When the download is completed a new screen will appear asking you to install the software. Simply click on the Run button again and allow a few minutes for the software to get installed properly. Should you experience any difficulty during the download or installation process, please contact our Live Chat support for immediate assistance.Click Run to install the software. [​IMG] <table align="center" style="width:586px;"> Step 4: Once the software has been properly installed you will be asked to read our ?End User License Agreement'. Once you have read the agreement, click on the I Agree option. [​IMG] <table align="center" style="width:586px;">[​IMG]   Step 5: Finalize the installation by clicking on the Finish button. Installation is now complete and you are ready to enjoy all of the Vegas Regal online casino games!  
    Last edited by a moderator: Oct 26, 2014
  26. SPADEAHOLIC

    SPADEAHOLIC Thinks Too Much

     
    Last edited by a moderator: Oct 26, 2014
  27. SPADEAHOLIC

    SPADEAHOLIC Thinks Too Much

    And a little more information from you couldn't hurt"
    #1 type of internet connection you use broadban, wireless broadban fire wire etc etc"
    #2 type of anti virus software ie Nortan ,or the crappy free ones lol"
    #3 Go to my computer and right click on it at bottom is propertys click that and tell me what serice pack you are using also speed and amount of ram
  28. tamaroa

    tamaroa WELL KNOWN MEMBER

     Same error cose as well.........ty
  29. tamaroa

    tamaroa WELL KNOWN MEMBER

    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]I folowed all these and no luck......................:(
    Last edited by a moderator: Oct 23, 2014
  30. tamaroa

    tamaroa WELL KNOWN MEMBER

    AVG Virus.................XP Proffesional Version 2002 service pack 3Alltell Wireless good speed on this RAM? How do I find this ?
    Last edited by a moderator: Oct 26, 2014

Share This Page